Great American hamburger voor 2 personen
500 gr. rundergehakt 25 gr. paneermeel half ei fijngesnipperd uitje 2 teentjes knoflook 1/2 theel. worcestershiresaus zout en peper 25 gr. boter
Voor het broodje: 4 hamburgerbroodjes ijsbergsla in reepjes plakjes chedderkaas ui in ringen bruine suiker augurk tomatenketchup, mosterd en overige saus naar keuze
Verwarm de oven voor op 150 graden. Meng het gehakt met paneermeel, ei, ui, uitgeperste
knoflook, worcestershiresaus, zout en peper. Verdeel het gehakt in 4 porties. Maak van elk portie een platte hamburger.
Bak vervolgens je de hamburgers in ongeveer 10 minuten in een pan met boter.
Tegelijkertijd bak je in een klein pannetje de uiringen met een scheutje worcestershiresaus,
peper en een mespuntje bruine suiker.
Snijd de hamburgerbroodjes door en verwarm ze ongeveer 10 minuten in de oven.
Maak ondertussen reepjes ijsbergsla en snijd je ui in ringen. Beleg het broodje met de
sla onderop, dan de hamburger, de uiringen en de chedderkaas. Eindig met de sauzen!
En om 'all the way' te gaan frituur je er frietjes bij. Great job! |
|
Geen opmerkingen:
Een reactie posten